Pravila Nagradne igre

Pravila nagradne igre «Rowenta Premium Care te nagrađuje!»

(u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)
 
 
1. DIO: ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE
 
Nagradnu igru organizuje Predstavništvo za Rowentu u BiH, u nastavku „Organizator“.
Pravila koja su u nastavku teksta vrijede i obavezna su za sve učesnike. Organizator zadržava sva prava izmjene pravila Nagradne igre u bilo koje vrijeme tokom njenog trajanja. Svaka promjena bit će upisana i objavljena na Facebook stranici „Rowenta BiH“ https://www.facebook.com/Rowenta-BIH-378765958827203/ pod tabom bilješke.
Svaka promjena pravila nagradne igre, uključujući produženje ili skraćivanje trajanja nagradne igre, bit će objavljena i počinje vrijediti od datuma objave na Facebook stranici https://www.facebook.com/Rowenta-BIH-378765958827203/ . Organizator ne preuzima odgovornost o znanju učesnika o promjenama pravila nagradne igre sve dok su te promjene objavljene na Facebook stranici.
 
2. DIO: TRAJANJE NAGRADNE IGRE
 
Nagradna igra započinje 05.06.2017. i završava 15.06.2017. u 12:00.
Nagradna igra će se ekskluzivno provoditi na Facebook stranici „Rowenta BiH“: https://www.facebook.com/Rowenta-BIH-378765958827203/

3. DIO: UČESTVOVANJE U NAGRADNOJ IGRI
 
Kako bi učestvovao u nagradnoj igri, učesnik treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka nagradne igre, te prebivalište u Bosni i Hercegovini. Pravo učestvovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).
 
4. DIO: MEHANIKA NAGRADNE IGRE
 
Upute za učestvovanje u nagradnoj igri:
1) Pristupite Facebook aplikaciji «Rowenta Premium Care te nagrađuje» na Facebook stranici „Rowenta BiH“;
2) Na ulaznoj stranici aplikacije možete kliknuti dugmad «Like» i «Share», te pritisnuti dugme «Uđi u aplikaciju»;
3) Na sljedećoj stranici pomoću formulara ostavite osnovne kontakt podatke pomoću kojih vas možemo kontaktirati u slučaju da budete odabrani kao pobjednici te vam bude dodijeljena nagrada (svi prikupljeni podaci će biti obrađeni u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka);
4) Na sljedećoj stranici imate priliku pregledati tri Rowenta aparata iz najnovije Premium Care linije i ujedno i glasati za onaj aparat koji bi voljeli vidjeti na sniženju. Svaki učesnik može glasati za samo jedan aparat. Na istoj stranici možete vidjeti i trenutni pregled broja glasova za određene aparate.
5) Svi učesnici koji ostave svoje podatke i glasaju za neki od ponuđenih aparata iz najnovije Premium Care linije, imat će mogućnost da od strane stručnog žirija budu izabrani i nagrađeni jednim aparatom sa najviše glasova, i to metodom slučajnog odabira. Učestvovanjem u nagradnoj igri, učesnik potvrđuje da se slaže s ovim pravilima.
 
5. DIO: IZBOR DOBITNIKA I NAGRADE
 
Komisija formirana od strane Predstavništva za Rowentu u BiH će izvršiti potvrdu konačne liste učesnika koji učestvuju u odabiru nagrade.

Nagradni fond je sačinjen od jednog aparata iz najnovije Premium Care linije, koji će sretni učesnik/-ca imati priliku da osvoji, a to će biti jedan od sljedeća tri aparata, ovisno o tome koji pd aparata ima najveći broj vaših glasova:
1. Rotirajuća četka Brush Activ Volume & Shine Premium Care CF9540,
2. Fen za kosu Studio Dry Premium Care CV5361 i
3. Pegla za kosu Liss & Curls Premium Care SF7660,

Pobjednici nemaju mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada. Nagrada ne može biti prenesena drugoj osobi. Prilikom odabira pobjednika/-ce bit će izvučen i rezervni pobjednik/-ca. U slučaju da nije moguće kontaktirati glavnog pobjednika/-cu tokom 5 dana ili pobjednik/-ca nije valjan zbog bilo kojih razloga van kontrole Organizatora, nagrada će biti dodijeljena rezervnom pobjedniku/-ci.

Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju da je pobjednik pružio netačne podatke ili informacije koje su dovele do nemogućnosti dodjeljivanja nagrade.

Pobjednici nagradne igre bit će objavljeni na zvaničnoj Facebook stranici „Rowenta BiH“ https://www.facebook.com/Rowenta-BIH-378765958827203/ 15.05.2017. godine do 12h.
 
6. DIO: OBAVEZE, PRIVATNOST PODATAKA 
 
Učestvovanjem u nagradnoj igri učesnici se slažu i obavezuju se da će poštovati sve stavke Pravila Nagradne Igre.
 
Učesnici svojim učestvovanjem u Nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da je Organizator u reklamne svrhe ovlašten koristiti njihovo ime i prezime, kao i fotografije nastale prilikom preuzimanja nagrade u sjedištu Organizatora.
 
Učestvovanjem u Nagradnoj igri, učesnik daje saglasnost da Organizator pohrani njegove lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Po završetku Nagradne igre ta se saglasnost može povući u svakom trenutku.
 
Organizator zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja Nagradne igre u slučaju više sile, zaraze računarskim virusom, bagova, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole Organizatora, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba Nagradne igre. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje pojedine igrače u slučaju bilo kakvog oblika neregularnog glasanja koji krše pravila društvene mreže Facebook i zakone koji su na snazi u BiH.

7. DIO: SPOROVI
 
Svi sporovi između Organizatora i učesnika ove Nagradne igre bit će riješeni sporazumno ili, ako to neće biti moguće, sporovi će se rješavati pravnim putem.
 
Ova Nagradna igra ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje ovu Nagradnu igru. Sve informacije i nagrade osigurava Predstavništvo za Rowentu u BiH.